sunnuntai 4. elokuuta 2013

And when the daylight comes I'll have to go...

Heissan!
24 tuntia jaiks. Silloin me lähdetään kotoa koko perheen voimin Helsinki-Vantaalle. Fiilikset sekavat, jännittyneet, pelottavat, innostuneet ja vaikka minkälaiset muut, joita on vaikea kuvailla. Siellä nään  muut USAan lähtevät vaihtarit! Kaverit on kanssa tulossa kentälle sanomaan vikat heipat, osan kanssa vaihdettiin viimeiset halit jo perjantain läksiäisissä.
 Tänään sukulaisia tulee meille viettämään päivällä pienimuotoisia läksiäisiä ja illalla mennään parhaiden kavereiden kanssa syömään ulos. HUI APUA, nyt tää oikeesti on totta, että lähden vuodeks kauas pois, teille tuntomattomille! Ei sitä vielä varmasti kykene ymmärtämään, vaan vasta sitten kun on perille saapunut ja sopeutunut elämään siellä. Nyt tää teksti alkaa mennä niin sekavaksi, että taidan lopettaa tän tältä erää.. Mun kavereita lainaten: ON TÄÄ VAA NII KAKSPIIPPUSTA KAIKKI!

Seuraavaa postausta tulossa todennäköisesti NM:stä!!
Wish me luck!

ps. Toivottavasti mä kykenen kirjoittamaan jonkinlaista postausta sieltä puolen maailmaa, koska mulla on mukana vain miniläppäri ja en oo tottunut sen käyttöön. Kuvienkaan laatu ei välttämättä ole parhaimmistoa, koska kuvaan aika paljon varmaankin iphonella ja miniläppärissä ei ole kuvanmuokkaus ohjelmaa..

Jasu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti